Share:

Kort om företaget

 

Establish är ett konsultföretag inom Supply Chain management som erbjuder kvalificerade tjänster inom optimering av försörjningskedjan och affärsanalys. Företaget är medelstort, vilket innebär att kundprojekt får full uppmärksamhet av våra seniora medarbetare. Samtidigt kan vi erbjuda en palett av resurser i en global konsultorganisation. Våra huvudmän har genomfört över 1.000 kunduppdrag under de senaste 40 åren. Uppdragen omfattar några av de största och mest kända företagen i Nordamerika och Europa samt många mindre företag.

Establish Supply Chain konsulter har stor erfarenhet inom Supply Chain management. Detta kombineras med de skarpaste matematikerna och analytikerna som med toppmoderna verktyg ger kvantitativa analyser. Viktigt är att vi hjälper dig att genomföra det som vi rekommenderar, för att försäkra maximal positiv effekt.

Vi styrs av våra grundläggande värderingar: integritet och professionalism, passion för arbetet och ”grundläggande ödmjukhet”. Denna “grundläggande ödmjukhet” är kärnan i vad Establish är. Det betyder att vi har den kompetens och beslutsamhet som behövs för att leda och styra projekt, men att vi aldrig underskattar vikten av att lyssna till våra kunder och se till att vi förstår varandra.

För mer information om hur Establish kan hjälpa dig, skicka ett e-mail eller ring oss. En av våra konsulter kommer att vara redo att svara på dina frågor.