Supply Chain Analytiker hos Establish

Supply Chain Analytiker hos Establish

Supply Chain Analytiker – SQL

Establish är managementkonsulter inom Supply Chain Management, Business Analytics och Service Operations Management. Vi erbjuder faktabaserade analyser, rådgivning och genomförande av förändringar inom olika branscher, från parti- och detaljhandeln till service och tillverkande industri. Kombinationen av lång erfarenhet och en väldigt stark analys med egenutvecklade analysmodeller som är både detaljerade och precisa gör att kunder anlitar Establish för att få förbättringspotentialer identifierade och realiserade. Fakta, erfarenhet och nytänkande är grunden för vårt angreppssätt.

Arbetsbeskrivning

Establish behöver förstärka analysteamet med en logisk och datadriven analytiker. I rollen kommer du att arbeta med att ta fram beslutsunderlag, rekommendationer till beslutsfattare, utveckla och förvalta befintliga och nya modeller. SQL kommer att vara ett av dina främsta analysverktyg. I dina uppgifter ingår också att kommunicera med kundens IT-avdelning för att säkerställa effektiv datainsamling.

Som analytiker förväntas du aktivt bidra till utvecklingen av arbetet och gärna med nya analysmetoder och modeller. Som exempel förväntas du bidra med expertkunskap om datamining för att öka kvalitet, grad av automatisering och nivå på avancerade analyser, samt förstå och förmedla din tolkning av större datamängder och lösa problem med SQL. Du förväntas kunna visualisera och kommunicera data från analysresultaten samt dina insikter för att stödja datadrivna och faktabaserade beslut.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av analys och hantering av större datamängder med hjälp av SQL. Du är intresserad av att arbeta i ett mindre konsultbolag där snabbhet och flexibilitet är en del av vardagen för att hantera flera projekt inom olika branscher parallellt. Du har mycket god analytisk förmåga, hög arbetskapacitet och såväl intresse som förmåga att lära och fördjupa dig i nya verktyg och problemställningar. Du har även en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Projekt kan vara internationella och vi samarbetar mellan våra kontor. Flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska är därför ett krav. Det är meriterande om du, utöver SQL, har arbetat med Tableau eller liknande BI-verktyg.

Vi arbetar med våra projekt i mindre team och du kommer bli en del av ett detta, varför social kompetens och förmåga till problemlösning tillsammans med gruppen passar dig.

Du som söker bör uppfylla följande krav:

  • Mycket goda kunskaper inom SQL
  • Vana att hantera större/stora datamängder
  • Erfarenhet av att tvätta och preparera data för analys
  • Erfarenhet av datamining, avancerade analyser, metoder samt verktyg
  • Flytande i tal och skrift både i svenska och engelska
  • Akademisk examen, t.ex. Högskole- eller Civilingenjör

Vårt kontor i Stockholm ligger mycket centralt i attraktiva lokaler. Mer information kan fås genom frågor till Camilla Söderling på 070-213 86 74 eller till Lars Brunius på 070-566 53 18.

Vid intresse mejlar du ett personligt brev samt ditt CV till work@schening.com.